Miért csatlakozzon hozzánk?

Why join us?

A mi elveink

A Lyreco vállalat növekedése mindig összefüggésben volt az összpontosítással a szolgáltatások szintjére és kulcsfontosságú értékekre. Ezek továbbra is a vállalatunk jövőjének az alapjait képezik, ezért fontos, hogy minden Lyreco alkalmazott és beszállító értse az etikai standardok betartásával kapcsolatos elkötelezettségünket. A fenntartható munkahelyi megoldások referenciapontja szeretnénk lenni. Ez az alapja mindennek, amit csinálunk, az összes döntésünknek. Erre törekszünk a kapcsolatok építése és fejlesztése közben is. Nemcsak az ügyfeleink és alkalmazottaink körében, de a beszállítóinknál is igyekszünk terjeszteni a fenntartható fejlődés gondolatát.

Az embereink

Mindennek a központjában, amit csinálunk és amire törekszünk, az emberek vannak. Büszkék vagyunk arra, hogy az alkalmazottainknak lehetőséget adunk a fejlődésre, karrierjük építésére, biztosítjuk számukra a legjobb minőségű tréningeket és támogatást nyújtunk mindenben, amire szükségünk van. Ügyfeleink a sikerünk kulcsfontosságú eleme, ezért csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújtunk nekik. Az összes részlegünk együttdolgozik annak érdekében, hogy az ügyfeleinknek első osztályú szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, hogy lojálisak, hűségesek maradjanak hozzánk. A beszállítók, akikkel dolgozunk, betartják a beszállítói etikai kódexet, úgyhogy a tevékenységeink megfelelnek a legmagasabb etikai standardoknak. Támogatásukért a beszállítóinkat minden évben speciális díjakkal jutalmazzuk.

A megoldásaink

Nálunk megtalál mindent, amire a munkahelyén szüksége van, arra törekszünk, hogy egyszerűbbé tegyük az életét a munkában! A katalógusunkban sok termékkategóriát talál - védőfelszerelést, frissítőket, higiéniai termékeket, irodaszereket, irodatechnikát. Ha a katalógusunkban, amelyben közel 9000 termék található, véletlen nem találná meg a megfelelő megoldást munkahelye számára, a katalóguson kívüli részlegünk biztos szívesen segít Önnek.